Onze
werkwijze

Van ontwerp tot installatie:
het stappenplan voor uw stalen deur
Vraag uw offerte aan

Stap 1

Vraag uw offerte aan via het formulier of gebruik onze configurator om uw stalen deur te ontwerpen en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. Wenst u uw offerte liever persoonlijk te komen afhandelen? Geen probleem, wij ontvangen u graag in onze nieuwe showroom in Kapellen.

Mock-up Studio Steel 3D configurator voor Stalen, houten en glazen binnendeuren. Kapellen, regio Antwerpen, Vlaanderen
Offerte goedkeuren

Stap 2

Na uw akkoord op de offerte, plannen we een technische inmeting in. Onze experts gaan nauwkeurig te werk om de perfecte maatvoering voor uw stalen deuren te bepalen. Zo vervaardigen wij uw deuren of panelen precies op maat van uw interieur.

Realisatie

Stap 3

Zodra de inmeting voltooid is, gaat uw deur in productie. Geen zorgen, u hoeft niet te raden hoe ver we zijn in het proces - met uw persoonlijke login kunt u het hele productieproces van uw deur volgen! Na 6 weken is het zo ver, ons installatieteam komt uw nieuwe deur zorgvuldig bij u plaatsen.

Stalen Binnendeur, Kruisverdeling, Flutes-glas, Studio Steel, Kapellen, regio Antwerpen, Vlaanderen

Veelgestelde vragen

Hieronder hebben we een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen over onze stalen deuren en antwoorden op deze vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Ons team van specialisten staat klaar om je verder te helpen.

Voor vragen kunt u ons een mail sturen naar info@studiosteel.be.

Staal is een zeer sterk en duurzaam materiaal, wat betekent dat stalen deuren lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage en beschadiging. Daarnaast zijn stalen deuren gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze zijn bestand tegen vocht en roest, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Bij het configureren van een stalen deur zijn er verschillende verdelingen mogelijk. Via onze configurator kunt u alle mogelijkheden visueel ontdeken geheel naar uw eigen wens. Breng me naar de configurator.

Het correct meten van uw deuropening is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw stalen deur goed past en goed functioneert. Onze specialisten komen bij u langs nadat u uw eigen ontworpen stalen deur heeft aangevraagd via de configurator of via de offerte pagina. Zo wordt u ook geheel ontzorgd en hoeft u dit niet zelf te doen.

Bij Studio Steel weten wij maar al te goed dat ieder persoon uniek is en zo zijn eigen specifieke kleuren wilt. Hierom bieden wij bijna 200 verschillende kleuren aan. Bent u nu benieuwd naar wat deze kleuren zijn en hoe ze eruit komen te zien? Ga dan nu naar onze configurator en ontdek al onze 200 kleuren nu.

Stalen deuren in verschillende kleuren, verschillende glastypen, Studio Steel, Stalen binnendeuren, Kapellen, regio Antwerpen, Vlaanderen

Het ultieme doel van Studio Steel is het afleveren van prachtige deuren tegen betaalbare prijzen.

Studio Steel is een toonaangevende producent in België van stalen deuren.
Het bedrijf is opgericht door twee gepassioneerde ondernemers die een visie hadden om stalen deuren te leveren die garant staan voor hun innovatieve ontwerpen, en uitstekende kwaliteit met de mogelijkheid om deze geheel naar eigen wens te ontwerpen.

Met de jarenlange ervaring in de bouwsector hebben zij een diepgaande kennis van de behoeften van hun klanten en begrijpen ze het belang van het leveren van een hoogwaardig product en uitstekende service. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze stalen deuren of als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste deur voor uw woning of kantoor.

Showroom Studio Steel te Kapellen, regio Antwerpen, Vlaanderen

Kom langs
onze showroom

Kom langs in onze showroom te Kapellen en maak kennis met onze verschillende deuren, glassoorten en grepen!