Witte, Stalen Pivotdeur met verschillende glassoorten. Studio Steel, Kapellen, regio Antwerpen, Vlaanderen

Pivotdeur

Stalen Pivotdeuren of Taatsdeuren zijn de perfecte symbiose van esthetiek en functionaliteit. Deze vloeiende deuren draaien om hun verticale as zonder kozijn, waardoor ze moeiteloos naar binnen en buiten kunnen worden geopend inlijn met uw bewegingen.

Onze pivotdeuren zijn uitgerust met een intelligent slotstop systeem dat de deur automatisch doet sluiten. Met hun soepele, gebruiksvriendelijke beweging en een uitnodigende hoek van 90 graden, bieden onze Pivotdeuren een ongeëvenaarde ervaring. Hun duurzaamheid en lange levensduur zijn bekend, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor uw woning of bedrijfsruimte.

Vraag offerte aan

Dankzij ons geavanceerd pompsysteem van Argenta of Fritsjurgen wordt de pomp niet langer in de vloer geïnstalleerd. Dit betekent dat onze deuren veilig geplaatst kunnen worden in ruimtes met vloerverwarming. De installatie van de deur zal nooit in aanrakingkomen met de vloerverwarming. Zo bent u verzekerd van een probleemloze installatie en jarenlang plezier van uw STUDIO STEEL stalen deur.

Wanneer u kiest voor onze pivotdeur met zijn unieke constructie, zijn zeer brede deurgaten geen uitdaging meer. Door het draaipunt verder van de muur te plaatsen, krijgt uw deur een majestueuze uitstraling en lijkt hij zelfs te zweven in uw deuropening.

100%
Belgisch
100%
Maatwerk
Ambachtelijk
Werk
Tijdloos
Design
Verschillende Stalen Deuren, Pivotdeur, Witte RAL kleur, Studio Steel, Kapellen, regio Antwerpen, Vlaanderen

Maatwerk

Op maat gemaakt

5+ Jaar Ervaring

In het vervaardigen van stalen deuren

Kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

12 weken

Levertijden
Q-greep Studio Steel

Glas & grepen

Bij onze stalen deuren hechten we veel waarde aan de afwerking met oog voor detail. Daarom bieden we een ruime keuze aan grepen en glasafwerkingen.

Showroom Studio Steel te Kapellen, regio Antwerpen, Vlaanderen

Kom langs
onze showroom

Kom langs in onze showroom te Kapellen en maak kennis met onze verschillende deuren, glassoorten en grepen!