Zwarte Dubbele Scharnierdeur, asymmetrische verdeling met kathedraalglas, Studio Steel, Kapellen, regio Antwerpen, Vlaanderen

Scharnierdeuren

Of het nu gaat om een deur voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor, wij bieden een uitgebreide selectie van prachtig ontworpen scharnierdeuren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verbluffende toevoeging vormen aan uw interieur. Onze scharnierdeuren zijn zorgvuldig vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen van kwalitatief vakmanschap, en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en materialen om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar de perfecte deur die past bij uw meubels en decoraties, of een deur die zorgt voor privacy, geluidsisolatie, gemakkelijk onderhoud of een luchtige uitstraling, wij hebben de ideale oplossing voor u. Zorgvuldige installatie en onderhoud zorgen ervoor dat uw scharnierdeur niet alleen functioneel blijft, maar ook blijftstralen als een prachtig juweel in uw interieur.

Vraag uw offerte aan!

Onze stalen scharnierdeuren worden afgewerkt met een poedercoating in elke gewenste RAL-kleur. Mag het net dat tikkeltje meer zijn? Dan zijn onze exclusieve metallic kleuren wellicht iets voor u. Zij maken van uw stalen deur een echte eyecatcher. Wat u ook verkiest, wij geven uw deuren een ongekend stijlvolle en naadloze afwerking. Door het gebruik van aansluitende vaste panelen met pinlock voorzien we zelfs de breedste openingen van een deur waarvan het vaste paneel open kan. Laat uw creativiteit de vrije loop en voeg een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

100%
Belgisch
100%
Maatwerk
Ambachtelijk
Werk
Tijdloos
Design
Stalen Binnendeur, Flutes-glas, Studio Steel, Kapellen, regio Antwerpen, Vlaanderen

Maatwerk

Op maat gemaakt

+5 Jaar Ervaring

In het vervaardigen van stalen deuren

Kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

12 weken

Levertijd
Q-greep Studio Steel

Glas & grepen

Bij onze stalen deuren hechten we veel waarde aan de afwerking met oog voor detail. Daarom bieden we een ruime keuze aan grepen en glasafwerkingen.

Showroom Studio Steel te Kapellen, regio Antwerpen, Vlaanderen

Kom langs
onze showroom

Kom langs in onze showroom te Kapellen en maak kennis met onze verschillende deuren, glassoorten en grepen!