Vast paneel, vast raam, glazen wand, asymmetrische vlakverdeling, staal, smeedijzer

Vast Paneel

Onze stalen vaste panelen zijn de perfecte aanvulling op uw interieur, zowel als aanvulling op uw stalen deuren als een op zichzelf staand element. Deze panelen zorgen niet alleenvoor een natuurlijke onderverdeling van uw ruimte, maar ook voor een sfeervolle, moderne of landelijke uitstraling.

Vraag uw offerte aan!

Stalen panelen worden op maat gemaakt en kunnen volledig aan uw wensen en interieur worden aangepast. Creëer meer lichtinval in uw ruimte terwijl u toch bepaalde elementen in uw interieur aan het zicht onttrekt door te kiezen voor figuurglas. Of creëer een stijlvol effect met een strakke horizontale lijn, uitgemeten op uw lichtschakelaars. Zo wordt uw vast paneel een naadloos onderdeel van uw ruimte en geniet u van een mooie, persoonlijke sfeer. Met onze configurator kunt u het vast paneel volledig personaliseren naar uw wensen. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

100%
Belgisch
100%
Maatwerk
Ambachtelijk
Werk
Tijdloos
Design

Maatwerk

Op maat gemaakt

5+ Jaar Ervaring

In het vervaardigen van stalen deuren

Kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

12 weken

Levertijd
Q-greep Studio Steel

Glas & grepen

Bij onze stalen deuren hechten we veel waarde aan de afwerking met oog voor detail. Daarom bieden we een ruime keuze aan grepen en glasafwerkingen.

Showroom Studio Steel te Kapellen, regio Antwerpen, Vlaanderen

Kom langs
onze showroom

Kom langs in onze showroom te Kapellen en maak kennis met onze verschillende deuren, glassoorten en grepen!