Onze Binnendeuren

Bij Studio Steel zijn we niet alleen gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige stalen binnendeuren, maar we hebben ook een uitgebreide collectie invisidoors en blokdeuren en glazen deuren die we met trots op maat maken om perfect aan te sluiten bij uw unieke stijl en voorkeuren. Met een scherp oog voor detail en een niet-aflatend streven naar perfectie, vervaardigen we al onze deuren met de grootste zorg, gebruikmakend van enkel de beste materialen en technieken.

01

Scharnierdeuren

Staal is dé interieur trend van dit moment en past in elk type interieur. Heel terecht, want stalen deuren en wanden zijn verrassend sfeervol en geven uw interieur naast licht en ruimte ook uitstraling van klasse.

02

Pivotdeuren

Een stalen pivotdeur draait om een verticale as (pivot) en niet op scharnieren.

Een belangrijke voordeel van een stalen pivotdeur is de grotere opening die mogelijk is.

03

Vaste panelen

Onze stalen vaste panelen zijn ideaal als afscherming of wandbedekking. Deze worden uit dezelfde hoogwaardig materiaal vervaardigd als onze stalen deuren.


Het grootste voordeel van een vast paneel is de privacy die het biedt.

04

Schuifdeuren

Schuifdeuren bieden een uitstekende mogelijkheid om ruimtes van elkaar te scheiden. Net zoals bij schuifdeuren
in een ander materiaal, wordt er ook bij stalen schuifdeuren gebruik gemaakt van een railsysteem met wielen of een schuifrail tegen de muur of het plafond.

Bij Studio Steel gaan we dan ook enkel voor de beste kwaliteit daarom worden al onze deuren gepoedercoat en is al de beglazing veiligheidsglas.

Installatie

Ons eigen installatieteam komt langs om uw ruimte nauwkeurig op te meten en installeert uw deur met precisie. Zij zorgen ervoor dat uw ruimte kraaknet wordt achtergelaten. Voor een optimale installatie van uw nieuwe stalen deuren raden wij aan om deze te plannen nauw schilderwerken. Op die manier kunnen wij de installatie vlekkeloos uitvoeren en zorgen voor een perfect eindresultaat.

Glas & grepen

Bij onze stalen deuren hechten we veel waarde aan de afwerking met oog voor detail. Daarom bieden we een ruime keuze aan grepen en glas afwerkingen.

Kom langs
onze showroom

Kom langs in onze showroom te Kapellen en maak kennis met onze verschillende deuren, glassoorten en grepen!