Stalen Schuifdeur

Schuifdeur

Stalen schuifdeuren bieden een elegante en praktische oplossing om ruimtes te scheiden. Het railsysteem met wieltjes of schuifrail tegen de muur of het plafond maakt de bedieningvan deze deuren eenvoudig en moeiteloos.

Niet alleen zijn stalen schuifdeuren zeer praktisch, ze zijn ook ruimtebesparend. Doordat de deuren langs de muur kunnen worden geparkeerd, wordt er geen extra ruimte ingenomen in uw kamer. Bovendien is het railsysteem voorzien van een ingebouwde automatische rem die ervoor zorgt dat de deuren zachtjes en veilig sluiten.

Vraag uw offerte aan!

Op maat gemaakt en naadloos geïntegreerd in uw interieur

Onze stalen schuifdeuren bieden niet alleen een praktische oplossing om ruimtes te scheiden, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan uw interieur. Met onze schuifdeuren kunt u uw deuropening volledig afsluiten met één of zelfs twee panelen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de schuifrail volledig te laten opgaan in uw interieur door deze over te schilderen, waardoor uw deuren nog beter tot hun recht komen. Upgrade uw interieur naar een hoger niveau met stijlvolle schuifdeuren.

100%
Belgisch
100%
Maatwerk
Ambachtelijk
Werk
Tijdloos
Design

Maatwerk

Op maat gemaakt

5+ Jaar Ervaring

In het vervaardigen van stalen deuren

Kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

12 weken

Levertijd
Q-greep Studio Steel

Glas & grepen

Bij onze stalen deuren hechten we veel waarde aan de afwerking met oog voor detail. Daarom bieden we een ruime keuze aan grepen en glasafwerkingen.

Kom langs
onze showroom

Kom langs in onze showroom te Kapellen en maak kennis met onze verschillende deuren, glassoorten en grepen!