Veelgestelde vragen

Bij uw zoektocht naar de juiste stalendeur kan het zijn dat u voor het eerst in aanraking komt met termen waarvan het bestaan u onbekend was. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken. Hier vindt u een overzicht van de meestvoorkomendevragen omtrent ons product, bedrijf en service.​

Mocht u toch geen antwoord vinden op uw vraag dan kunt u altijd een mail sturen naar info@studiosteel.be en wij zullen binnen3 werkdagen antwoord geven.

Onze deuren zijn gemaaktvan hoogste kwaliteit verzinkt staal die een poedercoating krijgen. Deze poedercoating heeft veel voordelen voor de levensduur van uw stalen deur. Het biedt bescherming tegen corrosie en elke vorm van roest en oppervlaktes worden helemaal slag-,kras- en stootvast gemaakt. Het is nagenoeg denkbaar in elke RAL-kleur. Dit alles zorgt voor een langere levensduur én is gemakkelijk te reinigen.

Bij het configureren va een stalen deur zijn erverschillende verdelingen mogelijk. Via onze configuratr kunt u alle mogelijkeden visueel ontdekken, geheel naar uw eigen wens. Breng me naar de configurator.

Het correct meten van uw deuropening is belangrijk om er voor te zorgen dat uw stalen deur goed past en goed functioneert. Onze specialisten komen bij u langs nadat u uw eigen ontworpen stalen deur heeft aangevraagd via de configurator of via de offerte pagina. Zo wordtu ook geheel ontzorgd en hoeft u dit niet zelf te doen.

Bij Studio Steel weten wij maar al te goed dat ieder persoon uniek is en zo zijn eigen specifieke kleuren wilt. Hierom bieden wij bijna 200 verschillende kleuren aan. Bent u nu benieuwd naar wat deze kleuren zijn en hoe ze eruit komen te zien? Ga dan nu naar onze configurator ontdek al onze 200 kleuren nu!

Het ultieme doel van Studio Steel ishet afleveren van prachtige deuren tegen betaalbare prijzen.

Studio Steel is een toonaangevende producent in België van stalen deuren. Het bedrijf is opgericht door twee gepassioneerde ondernemers die een visie hadden om stalen deuren te leveren die garant staan voor un innovatieve ontwerpen en uitstekende kwaliteit, met de mogelijkheid om deze geheel naar eigen wens te ontwerpen.

Met de jarenlange ervaring in de bouwsector hebben zij een diepgaande kennis van de behoeften van hun klanten en begrijpen ze het belang van het leveren van een hoogwaardig product en uitstekende service. Neem gerust contactmet ons op als u meer wilt weten over onze stalen deuren of als u hulp nodig heeft bij het keizen van de juiste deur voor uw woning of kantoor!

Showroom Studio Steel te Kapellen, regio Antwerpen, Vlaanderen

Kom langs onze showroom

Kom langs in onze showroom te Kapellen en maak kennis met one verschillende deuren, glassoorten en grepen!