Douchewanden

Bij STUDIO STEEL creëren we met trots hoogwaardige stalen deuren van 100 % Belgische makelij die volledig op maat worden gemaakt om aan uw unieke wensen te voldoen. Gezegend met een onmiskenbaar oog voor detail en een onverzadigbaar verlangen naar perfectie, vervaardigen we onze stalen binnendeuren met de grootste zorg in ons eigen atelier in Kapellen, waar we alleen de beste materialen en technieken gebruiken. Door deze onberispelijke standaarden te handhaven, garanderen we niet alleen de hoogste kwaliteit, maar bieden we ook scherpe prijzen en snelle levertijden zodat uw droomdeur snel en moeiteloos bij u thuis kan worden geleverd.

01

Scharnierdeuren

Staal is dé interieur trend van dit moment en past in elk type interieur. Heel terecht, want stalen deuren en wanden zijn verrassend sfeervol en geven uw interieur naast licht en ruimte ook uitstraling van klasse.

02

Pivotdeuren

Een stalen pivotdeur draait om een verticale as (pivot) en niet op scharnieren.

Een belangrijke voordeel van een stalen pivotdeur is de grotere opening die mogelijk is.

03

Vaste panelen

Onze stalen vaste panelen zijn ideaal als afscherming of wandbedekking. Deze worden uit dezelfde hoogwaardig materiaal vervaardigd als onze stalen deuren.


Het grootste voordeel van een vast paneel is de privacy die het biedt.

04

Schuifdeuren

Schuifdeuren bieden een uitstekende mogelijkheid om ruimtes van elkaar te scheiden. Net zoals bij schuifdeuren
in een ander materiaal, wordt er ook bij stalen schuifdeuren gebruik gemaakt van een railsysteem met wielen of een schuifrail tegen de muur of het plafond.

Bij STUDIO STEEL gaan we dan ook enkel voor de beste kwaliteit daarom worden al onze deuren gepoedercoat en is al de beglazing veiligheidsglas.

Installatie

Ons eigen installatieteam komt langs om uw ruimte nauwkeurig op te meten en installeert uw deur met precisie. Zij zorgen ervoor dat uw ruimte kraaknet wordt achtergelaten. Voor een optimale installatie van uw nieuwe stalen deuren raden wij aan om deze te plannen nauw schilderwerken. Op die manier kunnen wij de installatie vlekkeloos uitvoeren en zorgen voor een perfect eindresultaat.

Glas & grepen

Bij onze stalen deuren hechten we veel waarde aan de afwerking met oog voor detail. Daarom bieden we een ruime keuze aan grepen en glas afwerkingen.

Kom langs
onze showroom

Kom langs in onze showroom te Kapellen en maak kennis met onze verschillende deuren, glassoorten en grepen!