Grepen

Bij Studio Steel geloven we dat elke detail telt bij het creëren van de perfecte stalen deur. Daarom bieden we een breed scala aan greepopties om uw deur compleet te maken en uw unieke stijl te benadrukken. Of u nu gaat voor een moderne, strakke look of juist een meer klassieke uitstraling, wij hebben de perfecte greepoptie voor uw deur beschikbaar.

Onze greepopties zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwaliteit, stijl en functionaliteit, waardoor u verzekerd bent van een deur die niet alleen mooi is, maar ook lang mee gaat. Of u nu op zoek bent naar een minimalistische greep of juist een opvallende, statement-making handgreep, wij hebben de perfecte opties voor u beschikbaar.

Wilt u alle mogelijkheden ontdekken die we te bieden hebben? Gebruik dan ons offerte formulier of onze unieke configurator en ontdek hoe wij uw droomdeur kunnen realiseren. Bij Studio Steel gaan we verder dan alleen deuren- we creëren kunstwerken die de tand des tijds doorstaan. Laat ons u helpen om uw visie tot leven te brengen!

T-greep op stalen deur
O-greep op zwarte stalen binnendeur
T-greep op een Stalen Binnendeur met witte RAL kleur
Rode Stalen Binnendeur

Onze deuren

Eindeloos creaties maken met onze eigen ontworpen configurator?
Het is gemakkelijker, mooier en voordeliger dan u denkt!

Kom langs
onze showroom

Kom langs in onze showroom te Kapellen en maak kennis met onze verschillende deuren, glassoorten en grepen!